Spring til indhold

Boguddrag af Lillebitte Coline (Livsbladet, Dansk Præmaturforening)

  Bogen ”Lillebitte Coline” er skrevet som et redskab til følelsesmæssig støtte af familien med et for tidligt født barn.

  Jeg er selv født for tidligt og så er jeg mor til en adopteret dreng og en pige, som blev født i uge 25+2. Min datter var igennem et længere kritisk forløb på sygehuset, men er i dag en livsglad pige på 7 år, der går i 1. klasse og elsker sin skole og sine kammerater.

  Jeg har en Ph.D. i biokemi og er desuden uddannet spædbarnsterapeut ved Dansk Institut for Spædbarnsterapi og det er med min faglige baggrund smeltet sammen med vores personlige historie, at jeg har skrevet bogen ”Lillebitte Coline – En fortælling om at blive
  født for tidligt”

  Læs mere herunder

  SPECIALRÅDGIVNING OG UNDERVISNING

  Book en samtale