HVEM ER JEG?

Jeg har en Ph.D. i molekylær biologi og biokemi fra Syddansk Universitet og er uddannet spædbarnsterapeut ved Dansk Institut for Spædbarnsterapi.

Jeg har skrevet bogen “Lillebitte Coline – En fortælling om at blive født for tidligt” til følelsesmæssig støtte af præmaturfamilier. Jeg sidder i bestyrelsen i Dansk Præmatur Forening, hvor jeg fungerer som fundraiser og familierådgiver, og er desuden forældrerepræsentant i NIDCAP gruppen på Neonatalklinikken ved Rigshospitalet. Jeg kører forældre-netværksgrupper og holder oplæg på skoler omkring det for tidligt fødte barn og særlige udfordringer som ADHD og ADHD-lignende vanskeligheder. Som præmatur og/eller barn med tidlige traumer har man en betydelig øget risiko for ADHD eller ADHD-lignende udfordringer. ADHD er en biokemisk lidelse i hjerne, som giver helt konkrete udfordringer for barnet, og stiller nogle særlige krav til familien og barnets omgivelser ift. viden og pædagogiske redskaber til at støtte barnets trivsel.

Privat er jeg mor til en dreng på 10 og hans lillesøster på 8. Begge mine børn har haft en svær start på livet. Min søn er adopteret, mens min biologiske datter er født 15 uger for tidligt. Jeg er desuden selv født for tidligt.

Følg Facebook siden: Det Gode Børneliv

UDDANNELSE

Spædbarnsterapiuddannelsen, Dansk Institut for Spædbarnsterapi (2020)

Universitetspædagogikum, Syddansk Universitet (2017)

Ph.D. i biokemi og molekylær biologi, Syddansk Universitet (2008)

Kandidat i molekylær og cellebiologi, Syddansk Universitet (2005)

ERHVERVSERFARING

Medlem af bestyrelsen, Dansk Præmatur Forening

Tilknyttet Dansk Institut for Spædbarnsterapi

Forfatter til bogen ”Lillebitte Coline – En fortælling om at blive født for tidligt”          (Forlaget Frydenlund)

Undervisningsambassadør, Syddansk Universitet

Lektor ved Institut for Molekylær Medicin, Syddansk Universitet (2018-2020)

Lektor ved Institut for Biokemi og Molekylær Biologi, Syddansk Universitet (2015-2018)

Adjunkt ved Institut for Laboratoriemedicin, Lund Universitet, Sverige (2010-2015)

Postdoc ved Endokrinologisk afd. M, Odense Universitetshospital (2008-2010)