HVEM ER JEG?

Jeg har en Ph.D. i molekylær biologi og biokemi fra Syddansk Universitet og spædbarnsterapi-uddannelsen fra Dansk Institut for Spædbarnsterapi.

Jeg er mor til en dreng på 9 og hans lillesøster på 7. Begge mine børn har haft en svær start på livet. Min søn er adopteret, mens min biologiske datter er født 15 uger for tidligt. Jeg er desuden selv født for tidligt.

Jeg har skrevet bogen “Lillebitte Coline – En fortælling om at blive født for tidligt” til følelsesmæssig støtte af præmaturfamilier. Jeg har desuden et samarbejde med Neonatalkliniken på Rigshospitalet omkring den følelsesmæssige støtte af familierne og sidder ligeledes i bestyrelsen i Dansk Præmatur Forening.

Følg Facebook siden: Det Gode Børneliv

UDDANNELSE

Spædbarnsterapiuddannelsen, Dansk Institut for Spædbarnsterapi (2020)

Universitetspædagogikum, Syddansk Universitet (2017)

Ph.D. i proteinkemi og molekylær biologi, Syddansk Universitet (2008)

Kandidat i molekylær og cellebiologi, Syddansk Universitet (2005)

 

ERHVERVSERFARING

Medlem af bestyrelsen, Dansk Præmatur Forening

Tilknyttet Dansk Institut for Spædbarnsterapi

Forfatter til bogen ”Lillebitte Coline – En fortælling om at blive født for tidligt”, Forlaget Frydenlund (2020)

Undervisningsambassadør, Syddansk Universitet (2018-nu)

Lektor ved Institut for Molekylær Medicin, Syddansk Universitet (2018-2020)

Lektor ved Institut for Biokemi og Molekylær Biologi, Syddansk Universitet (2015-2018)

Adjunkt ved Institut for Laboratoriemedicin, Lund Universitet, Sverige (2010-2015)

Postdoc ved Endokrinologisk afd. M, Odense Universitetshospital (2008-2010)